Събития

“ВАРТ” ЕООД е официален дистрибутор на най-ексклузивните марки беларуска водка

На стилна церемония на 14.07 във Варна бяха промотирани продуктите на фирма “ВАРТ” ЕООД, която от седем години е официален дистрибутор на всички напитки на световноизвестният беларуски бранд “Белалко Брест”.

Специални гости на събитието бяха представителите на беларуската компания, както и олимпийският шампион Армен Назарян.  По време на стилното парти бяха представени най-ексклузивните марки от портфолиото на беларуската компания, някой от които съвсем нови за българския пазар. Сред тях са световноизвестната “Дикая утка” и нейните разновидности, уникалната водка за шампиони “Champion’s Club”, класическата “Беларусь Синеокая”,  “Глубина”, “СССР” и “СССР лукс”, традиционната като вкус “Три товарища”  и много много други.

“Белалко” е един от най-големите производители и доставчици на ликьори и водки в Беларус.  Предприятието влиза в състава на холдинга “МИНСК КРИСТАЛЛ ГРУПП”. “Белалко” има в актива си над 600 награди от международни и национални конкурси. Предприятието е лауреат на наградата на Правителството на Република Беларус за постижения в областта на качеството.

Едно от основните предимства на фирмата е използването на уникални технологии при производството на алкохолни напитки. Използват се традициите на народната медицина и старинни белоруски рецепти, съобразени обаче с международните стандарти. Компанията е известна с това че подбира изключително и само натурални съставки при производството, които придават на напитките хармоничен аромат и мек вкус.

През 2014г. беларуската компания “Белалко Брест” им предоставя право за дистрибуция за марките „Дикая Утка“ (Дива Патица), „Дикая Утка ВИП“ и „СССР Лукс“. Фирмата е със седалище в гр. Варна с централен офис на ул.”Найчо Цанов“ 47 и разполага със собствена складова база, Южна промишлена зона, Пристанище „Одесос – ПБМ“. През 2012 г. открива представителство и в гр.София ул.”Крум Попов“ 15. Още за продуктите на фирмата вижте на 

Варт Брандс