Интересно

BREST DISTILLERY – BELALCO

водка Роял Бизон

Дестилерия в Брест „Белалко“ е един от най-големите производители и доставчици на алкохолни напитки в Беларус. Компанията се занимава с производство на ректифициран етилов алкохол от хранителни суровини, зърнени дестилати, водки, алкохолни напитки, алкохолни напитки от зърнени суровини.

История

През 1897 г. в Брест, в квартала между улиците Дворянская, Садовая, Милионна и Вознесенская, е основан Брестският винен склад N4 с годишно производство от 107 хиляди ведра. За първи ръководител е назначен Георги Петрович Врублевски.

Инсталирането на парни котли, работещи с въглища, увеличава производството на алкохол с една трета в сравнение с други фабрики, повишава качеството на водката и увеличава производителността на труда. Производството и бутилирането на напитки се извършва от 60 служители.

През 2010 г. Белалко открива пазарите на Молдова, Норвегия, Украйна, Турция, Виетнам, Чили и България. Извън Беларус предприятието доставя алкохолни напитки, главно водка, ректифициран алкохол, нишесте.

Водка Дикая Утка се произвежда от белоруската компания Belalco

Продуктите на компанията са известни в Русия още от времето на СССР за своите качества и оригинални вкусови характеристики. Четири поредни години Белалко дестилерията бе призната за най-добрата в страната си. Предприятието е част от белоруския алкохолен холдинг, чиято дейност се контролира от държавата.

Референтната степен е направена по технологията на „златна филтрация“. Лимонена жар се добавя към състава. Пие се лесно, оставя цитрусов послевкус. Това е най-титулуваната водка в цялата линия.

Водка Роял Бизон

Стилната кутия подчертава състоянието и ексклузивността на продукта. е Алкохол с първокласно качество „Lux premium“ и вода от артезиански кладенец с дълбочина 220 метра. На второ място, водката преминава през тюркоазена филтрация. Трето, самото изпълнение на тази водка е умение и изкуство. Бутилката подчертава първокласното качество на продукта.

Водка „Беларус синеокая“

Водка „Беларус синеокая“ е оригинална водка, произведена от висококачествен зърнен алкохол „Лукс“ с помощта на чиста артезианска водна запарка от ленено масло. Кристалният блясък и мекият вкус я правят истинската водка от Беларус.

Водка Синеокая 500 мл 40%

9.35 лв.
Водка Синеокая vodka Sineokaya 500 мл 40% Синеоката водка (синя водка) е необичайна и цветна напитка, която обикновено не се

Водка „СССР Люкс“

Водка „СССР Люкс“ е произведена по оригинална технология на базата на висококачествен зърнен алкохол и артезианска мека вода. Спечелила е редица медали, сред които и два златни.